GASTRONOMIA:

  • Projekty punktów wypieku pieczywa na stacjach STATOIL Polska
  • Projekt piekarni firmy POLPAIN WANDA w Płocku
  • Projekt modernizacji piekarni firmy KAROL SZLENKIER S.A. w Józefosławiu k/ Piaseczna
  • Projekt mini piekarni firmy KAROL SZLENKIER S.A. w supermarkecie w Siedlcach
  • Projekt piekarni firmy KAROL SZLENKIER S.A. w hipermarkecie L`eclerc w Warszawie przy ul. Wólczyńskiej
  • Projekt piekarni w hipermarkecie L'eclerc w Tychach
  • Projekt piekarni w hipermarkecie L'eclerc w Tczewie
  • Projekt piekarni w hipermarkecie L'eclerc w Katowicach
  • Projekt piekarni w hipermarkecie L'eclerc w Bełchatowie
  • Projekt stołówki pracowniczej na XI piętrze budynku w biurze firmy UNILEVER Polska przy ul. Domaniewskiej 41 w Warszawie
  • Projekt przebudowy kuchni hotelu "Wodnik" w Bełchatowie
  • Projekt rozbudowy sali konsumpcyjnej restauracji Hotelu Wodnik w Bełchatowie
  • Projekt pizzerii przy ul. Płockiej w Warszawie

  • EMPORA - Biuro Architektów: projekty budynków i wnętrz użyteczności publicznej, domów mieszkalnych, zagospodarowania terenu
    design by webmania